TEKİRDAĞ / MURATLI - Hacı Rafet Gümüş Anadolu İmam Hatip Lisesi

MSÜ Aday Bilgilendirme ve Başvuru süreci

Genç Öğrencilerimiz Milli Savunma Üniversitesi'ne Yöneliyor

Son zamanlarda, okulumuzda 12 ve 11. sınıf öğrencilerimiz arasında Milli Savunma Üniversitesi'ne (MSÜ) olan ilgi büyük bir artış gösteriyor.

Okulumuzda düzenlenen bir tanıtım etkinliğiyle, öğrencilerimize MSÜ'nün eşsiz fırsatlarını ve olanaklarını detaylı bir şekilde sunduk. Bu etkinlik, özellikle askeri kariyer hedefleyen ve ülkemizin savunma alanında aktif rol almak isteyen gençlerimizin dikkatini çekti.

MSÜ'ye gitmek isteyen öğrencilerimiz, başvuru süreçlerini tamamladılar ve bu önemli adımı atmaktan büyük bir heyecan duyuyorlar. Hem akademik hem de pratik eğitim fırsatları sunan MSÜ, gençlerimize disiplinli bir eğitim ortamında liderlik becerilerini geliştirme şansı veriyor. Okulumuzun yönetimi, öğrencilerimizin bu önemli kararlarına destek olmak için ellerinden geleni yapıyor ve onların gelecekteki başarıları için gerekli adımları atmalarına yardımcı oluyor.

Milli Savunma Üniversitesi'ne gitmek isteyen gençlerimizin kararlılığı ve motivasyonu, gelecekte ülkemizin savunmasına değerli katkılar sağlayacaklarına olan inancımızı pekiştiriyor. Onların bu önemli yolculuklarında yanlarında olmaktan gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

28-02-2024

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 19:17 - Görüntülenme: 30